// Account

Account verwijderen

Je kunt je Gathr-account en bijbehorende gegevens op elk moment verwijderen.

In de app

De makkelijkste manier is via de app zelf. Ga naar Instellingen → Account → Account verwijderen en bevestig. Je account wordt direct en permanent verwijderd.

Ben je eigenaar van een of meer groepen? Draag die dan eerst over aan een ander lid of verwijder ze, voordat je je account kunt verwijderen.

Via e-mail

Lukt het niet in de app, of heb je geen toegang meer tot je account? Stuur dan een verzoek tot verwijdering naar support@gathr.nl vanaf het e-mailadres waarmee je je hebt geregistreerd. Wij verwerken je verzoek binnen 30 dagen.

Welke gegevens worden verwijderd

Bij het verwijderen van je account verwijderen we permanent:

  • Je profiel (naam, e-mailadres, profielfoto).
  • Je groepslidmaatschappen.
  • Je aanwezigheidsreacties en toelichtingen.

Het verwijderen van je account is onomkeerbaar. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.